Gennemgående pejseindsats

Er du en af de mange personer som ønsker sig en gennemgående pejseindsats? Vi har faktisk solgt mange gennemgående pejseindsatse der brænder på bioethanol, og det er den absolut nemmeste løsning at håndtere.

Ikke bare varme – men hygge

De fleste af vores kunder har egentlig ikke behov for varmen, de ønsker at skabe noget anderledes i deres hjem, og her er en gennemgående pejseindsats perfekt. De varmer typisk 2,5-4,5kW afhængigt af størrelse, men varmen er nu ikke deres primære mål. Formålet er at man kan få en flot pejseindsats monteret utroligt nemt i sin væg. Idet pejseindsatsen anvender bioethanol, slipper du for at skulle føre en skorsten – derfor integreres vores pejseindsatse nemt.

Gennemgående pejseindsats efter mål

Et par gode råd

Det klassiske problem er at man gerne vil have en super lang pejseindsats der måske kun er 30 cm. høj – det kan bare ikke lade sig gøre. Eller med andre ord, det kan godt lade sig gøre, det er bare ikke sikkert, og derfor tilbyder vi det ikke. Pejseindsatsen skal minimum være 40 cm. høj, og længden på pejseindsatsen bør i høj grad afhænge af de to tilstødende rum. Er rummene meget små anbefaler vi at man ikke tager en for stor pejseindsats, da der vil blive alt for varmt. Derudover forbruger ilden dele af den ilt der er i rummet, derfor bør rummet også have en fornuftig størrelse forudsat at man ikke får frisk lufttilgang.

Vi hjælper dig hele vejen (næsten)

Står du overfor et byggeprojekt, eller vil du bare gerne have en pejseindsats? Så tag fat på os fra starten af. Vi rådgiver dig gerne om mulighederne, og giver dig et tilbud der kan holde hele vejen igennem til produktet leveres færdigt. Som det er nu tilbyder vi ikke montering, men da installationen er så nem kan en håndværker gøre det ganske hurtigt og billigt for dig. Kontakt os idag og få et tilbud.

Priser og mål

Det første vores kunder spørger efter er priserne på vores gennemgående pejseindsatse, og det er ikke altid lige nemt at svare på. Vores kunder har ofte vidt forskellige ønsker med deres pejseindsats, og prisen afhænger i høj grad af størrelsen på pejseindsatsen. Skal man have en pejseindsats på ca. 140L x 40H x 20D med glas på 2 sider koster det typisk 35.000 Kr., men det er ikke altid vores kunder ønsker to glasfronte, eller to brændere i pejseindsatsen – og derved svinger prisen ret meget. Normalt forbereder vi vores kunder på at prisen er mellem 20-35.000 hvis pejsen skal specialbygges.

Der er også billige pejseindsatse

Vi har også nogle gennemgående pejseindsatse der har ret fornuftige priser. Grunden til de gode priser er at man har fastsat nogle standard mål som typisk er 80L x 60H x 20D cm. Det betyder at man opnår nogle produktionsmæssige fordele idet man kan masseproducere. Prisen er typisk her mellem 14-24.000 Kr afhængigt af hvad man ønsker som tilvalg. Det er dog ikke alle der har ønsket eller muligheden for at tage en standard model – og er det dig kan du altid kontakte os og få en snak om dine muligheder.

For mere information kan du tage et kig på http://www.bioburn.dk/pejseindsatse.html – her finder du tre forskellige løsninger ifht. en gennemgående pejseindsats.